Referenties

Het is tegenwoordig helaas niet zo gemakkelijk om een betrouwbare partner te vinden op het gebied van glasbewassing en/of schoonmaak. Velen registeren zich net als wij op sites als glazenwasser-info of adverteren royaal op google. Echter, wie levert goede kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief? En nog veel belangrijker, wie is betrouwbaar en loyaal? Referenties? Een mooi logo of kleurrijke flyer op uw deurmat zeggen niets over de staat van dienst. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw glazenwasser/schoonmaker. Natuurlijk kunnen wij u wel vertellen dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze manier van werken, maar liever laten wij ze zelf aan het woord.

Wat er over ons gezegd wordt…

Via kanalen als Facebook, Twitter, Google, het online telefoonboek en alle andere kanalen waar mensen een review over ons achterlaten…

“Uitermate vriendelijke en correcte mensen. Goed afspraken mee te maken, geven goede service en ze werken schoon!” Ancilla van Blokland (bron: online telefoonboek)

“Zeer prettige mensen in de omgang. Familiebedrijf dus voelt al direct vertrouwd. Erg fijne ervaring na vervelende ervaringen met louche glazenwassers!” Els Staphorst (bron: online telefoonboek)

“We waren voor ons bedrijfspand al langere tijd op zoek naar nette, betrouwbare glazenwassers. Via via hoorden we over dit familiebedrijf wat al meer dan 25 jaar schijnt te bestaan. Offerte aangevraagd en inmiddels werken ze al bijna een jaar voor ons. Erg fijn bedrijf!”  Ria Hobbe (bron: online telefoonboek)

“Aardige gasten en leveren nog schone ramen ook.” Marcel van den Brink (bron: Facebook)

“Toppers!” Maurice Landzaat (bron: Facebook)

“Fijn dat wij altijd op jullie kunnen rekenen!” Project & Mix (bron: Twitter)

“Trio Schoonmaak, het zijn echt toppers!” Andre Rietveld  (bron: Twitter)

Op Facebook scoren wij 5 sterren op de reviewpagina. Onderstaand een overzicht gebaseerd op reviews via het digitale telefoonboek:

Bron: digitale telefoonboek

Bron: digitale telefoonboek

Ook een review achterlaten? Mail nu uw oordeel naar info@trioglazenwasserij.nl en wij plaatsen deze zo snel mogelijk online. Vergeet niet uw naam en/of bedrijfsnaam in de mail te vermelden. Bij voorbaat dank!